Úvod » Komentáře z turnajů

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)

publikováno 24.02.2018

Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly nám řekli, že hrajeme o 20 minut dřív než jsme si mysleli. To nám narušilo načasování formy k zápasu.

Čistírna Česká Třebová : BARbaři Vysoké Mýto  4:5 (2:3)

Sestava: Hoty – Péša, Mára, Pery – Adam, Hudy, Šimon, Honza

Branky: Péša (Šimon), Šimon (Pery), Péša, Honza (Mára)

Začátek utkání byl ovlivněn dřívějším startem a tempo zápasu se pomaličku rozjíždělo. Bohužel toho soupeř stihl využít  k získání náskoku. Poprvé jsme inkasovali, když se míč nečekaně od Šimona odrazil před bránu, kde střelec nedal Hotymu šanci. 0:1 Po našem rohu jsme se nechali unést hrou a všichni jsme se vytáhli do útoku a nezajistili se v obraně. Na půlce zůstal samotný hráč, kterého Pery nedokázal zastavit a prohráváme 0:2. To už se pomalu dostáváme do tempa, po rohu soupeře jde Šimon s Péšou do brejku a daří se nám snížit na  1:2 díky Péšově gólu. Následně Pery vybojoval balón, který předkládá Šimonovi,ten se nemýlí a srovnává na 2:2. Barbary to ale nepoložilo a přesouvají hru do rohu u naší brány, kam se vytáhl Mára se Šimonem, přes které prošla nahrávka před bránu a Barbaři se ujímají vedení 2:3. Na závěr poločasu Pery vysunuje Hudyho, jeho klička gólmanovi nevychází.

Ve druhém poločase si Péša vybojuje míč před naším vápnem, projde pře celé hřiště a střelou k tyči srovnává na 3:3. Vyrovnaný stav netrval ani minutu, Mára se nechal předběhnout obráncem, který střelou k tyči opět strhává vedení na stranu Barbarů 3:4. Hoty vyráží přímák a jdeme do útoku. Mára krásnou přihrávkou našel Honzu, který chladnokrevně zakončuje do vinglu. 4:4 Chvilku poté mohl Péša strhnout vedení na naší stranu, ale trefuje pouze tyč. A opět se projevilo nedáš-dostaneš, dva útočníci na tři obránce nás vymíchají a stanovují skóre na 4:5.

 Čistírna Česká Třebová : FC Lahev Myslivce  4:6 (

Sestava: Hoty – Péša, Mára, Pery– Adam, Hudy, Šimon, Honza

Branky: Honza (Adam), Péša - PK, Honza (Pery), Šimon - PK

V posledním zápase sezóny nás nečekal vůbec lehký soupeř, ale šli jsme do toho s odhodláním, že si poslední zápas sezóny užijeme a odmakáme naplno. Do zápasu vstupujeme dobře a hned jdeme do přečíslení tři na jednoho, ale akce končí dřív než se dostaneme k zakončení. Bohužel ve 4. minutě Hudy přihrává před naší bránu a soupeř se zmocní balonu a otevírá skóre 0:1. Mára jde sám na gólmana ten jeho pokus vystihl a chytá i Šimonovu dorážku. Ale to už se ke slovu dostal Adam a fantastickou přihrávkou vybízí Honzu ke srovnání na 1:1. Tento stav dlouho nevydrží ,na Peryho šli dva útočníci,  kteří ho obešli a skórují na 1:2. Následující desetiminutovka se hraje ve velkém tempu nahoru a dolů, šance se střídají na obou stranách, toho využívá Šimon vysílá Honzu do brejku, ten je faulován ve vápně. Ke krátké penaltě byl vyzván Adam, aby dal svůj první gól v sezóně. Adam jí přenechal Péšovi, který ránou doprostřed srovnal na 2:2. Hoty se blýskl 15 vteřin před koncem poločasu a zachraňuje poločasovou remízu.

Vstup do druhé půle nám vyšel výborně Pery potáhl po lajně, našel Honzu a ujímáme se vedení 3:2. Vedení nám ale bohužel dlouho nevydrželo a soupeř srovnává na 3:3, když nás přehrál na středu hřiště. Stále jsme aktivní a máme 3 šance po sobě, pak jde soupeř do brejku a otáčí skóre ve svůj prospěch 3:4. Ve snaze napravit ztrátu míče, se pokusí Péša skluzem zablokovat střelu a je proti nám pískána krátká penalta 3:5, i když Hotymu moc nechybělo, aby jí chytil. Pery chtěl vybojovat faul, pouze se projel po zemi jako lachtan. Penalta za skluz se pískala i na druhé straně, Adam znovu nenašel dost sil jít kopat. Proto si míč staví Šimon a po zemi doprostřed téměř nasazuje housle brankáři 4:5. Bereme si timeout a pokoušíme se hrát power play, jenže tato herní situace, kterou jsme hráli poslední turnaje téměř pravidelně, nám dělá problém . Opět se to potvrdilo a inkasujeme jěště jednou 4:6, čímž děláme tečku za dnešním zápasem, turnajem i letošní sezónou.

ČISTÍRNA FOREVER

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery