Úvod » Komentáře z turnajů

Série bez vítězství pokračuje (3.2.)

publikováno 21.02.2018

Vítám Vás u komentáře z dalšího již 8. turnaje letošního ročníku CHOML. Bohužel s účastí na turnajích je to z různých důvodů stále horší, což se také negativně projevuje na výsledcích. Ale pojďme si to rozebrat podrobněji.

ČČT : Řetůvka 3:5 (0:4)

Sestava: Adam - Képa, Mára, Cacan - Péša, Hudy,

Branky: Hudy (bez), Péša (bez), Péša (bez) 

Zápas jsme začali velmi dobře a soupeře přehrávali. Po 5. minutách vedeme 5:0 na velké šance, bohužel jak se ukazuje po zbytek dnešního turnaje, dnes nám nebude přáno. V 7. minutě se soupeř poprvé dostává do přečíslení a střílený centr od lajny se bohužel odráží od Képy do branky 0:1. Po rozehrávce se od lajny napřáhl Hudy a trefuje první z dnešních mnoha nastřelených tyčí. Poté však přichází chyba v rozehrávce, přečíslení 3 na 2 a po odražené střele a následné dorážce je to 0:2. Vzápětí přichází další přečíslení, ale ikdyž Adam vystihl směr přihrávky, nešťastně a nedůrazně vyráží přímo pod nohy soupeře a ten zakončuje do prázdné na 0:3. I přesto, že máme další šance, tak po dalším nedůrazu prohráváme v poločase 0:4.

Jsme trochu opaření, ale hecujeme se, že to ještě zkusíme, zvlášť když jsme vlastně byli celý poločas lepší.

Poločas začínáme Hudyho sólem, kdy vykoupe 3 hráče, ale jak jinak, zavřít oči a do tyče :-p. Poté už však přijdou Péšovy chvíle. Nejprve krásným sólem projde obranou a mezi nohy gólmana snižuje na 1:4. Chvíli poté opět prokličkuje přes dva hráče a nekompromisně prostřelí vše, co má v cestě 2:4. Nadechneme se k velké stíhací jízdě, Hudy přidává další tyč, ale z nevinné akce přichází odraz k volnému hráči a ten slabší střelou prostřelí dnes ne zcela jistého Adama, který je zřejmě ještě na Kostarice a je to 2:5. Zápas jsme přesto nezabalili a soupeře tlačíme. Bohužel nejsme schopni proměnit dalších šest vyložených šancí, až před koncem snižuje Hudy na 3:5. Zápas bohužel výsledkově vůbec neodpovídá, ale pokud budeme na gól potřebovat tolik šancí a zároveň nepodrží gólman, těžko můžeme vyhrát.

ČČT : Zámrsk 3:5 (2:4)

Sestava: Adam - Képa, Mára, Cacan - Péša, Hudy,

Branky: Péša (  ), Mára (Hudy ), Mára (Cacan),

Na soupeře jsme opět vlétli, jak je naším zvykem, ale úvodní tlak a dvě větší šance neproměňujeme. Ve 4. minutě přichází chyba Cáci uprostřed hřiště, přečíslení 3 na 1 a je to 0:1. Chvilku po rozehrávce hostující gólman dlouhým výhozem nachází útočníka soupeře a ten hlavou mění směr, Adam bez šance 0:2. V souboji s útočníkem se bohužel zranil Képa a tak nás čeká 25 minut bez střídání. To nás však nezlomilo a přišly především Márovy chvilky. Hudy zkušeně přečetl hru, posouvá křižně na „sprintujícího“ Máru a ten nedává gólmanovi šanci 1:2. Chvilku poté však soupeř rozehrává aut a nenápadná střela je smolně tečována a je to opět o dva góly 1:3. Po pár minutách, kdy probíhá hra bez šancí a oba týmy se nepohybují moc aktivně, Cáca rychle rozehraje aut a Mára se do míče opře jak Pepik Chovanec v nejlepších letech a je to 2:3. Rychle nás však sráží Cácova špatná přihrávka a soupeř jde ve dvou na Adama a je to 2:4. Těsně před poločasem se opět ukázali rozhodčí, a když se dožadujeme timu těsně před poločasem pro přípravu signálu, rozhodčí telefonuje a nevnímá nás.

Druhý poločas se hraje nahoru dolů. Nejsme schopni proměnit několik velkých šancí, přečíslení 3 na 1 nejsme schopni zakončit a v našich tvářích se objevuje zmar a nechápavé výrazy. Zkouší to i Adam po rohovém kopu, ale jedovaté bodlo gólman na poslední chvíli vyráží na roh. Velmi aktivní Mára přidává další zakončení, ale hattrick z toho dnes prostě nebude. Adam drží naše naděje několika bravurními zákroky při brejcích soupeře, ale když Hudy trefuje dnes asi 5. tyč, vypadá to, že už jsme bez šance. Péša však z posledních sil v poslední minutě snižuje na 3:4. Zbývá pár vteřin a tak volíme taktiku, že po soupeřově rozehrávce všichni vystartujeme proti. Bohužel to dodržel pouze Adam a při dlouhém odkopu soupeře ho útočník soupeře jednoduše přehodil a ukončil naše šance.

Soupeři byli tento víkend hratelní, naše hra také nebyla špatná, ale odjíždíme domů bez bodu.

ČČT FOREVER

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz