Úvod » Komentáře z turnajů

S posilou, ale bohužel se nedařilo (28.1.2018)

publikováno 30.01.2018

Vítám Vás u komentáře z dalšího již 7. turnaje letošního ročníku CHOML. Než se dostaneme ke shrnutí tohoto turnaje, musíme si říct aspoň nějaké pozitivní zprávy. První dobrou zprávou bylo, že se k nám po dlouhé pauze připojil Mejra a pomohl nám s marnou účastí hráčů. Druhou dobrou zprávou bylo, že nakonec nás nebylo pouze šest, ale osm, protože mladíci Paťo a Šíma si to také zařídili.

ČČT : Cucamonga 2:3 (2:2)

Sestava: Hoty - Pery, Mára, Péša - Mejra, Hudy, Paťo, Šíma

Branky: Hoty (Péša), Šíma (Péša)

Zápas proti mladším klukům ze Třebové (jen těsně než je náš věkový průměr) jsme začali dobře. Hned v úvodu se Péša s naší posilou řítí dva na jednoho obránce, ale i když Mejra nahrává Péšoj před úplně odkrytou branku, ten k balónu bohužel pro nás nestihl ani doklouzat. Poté iniciativu přebrali hosté.

Mladší a rychlejší protihráči nás rozběhali a poslední přihrávku nestihl pokrýt Péša a tak prohráváme 0:1. Přichází roh soupeře, kde opět nepokrýváme protihráče a už prohráváme 0:2. Náš tým otřesen dvěma rychlýma góly se postupně zvedá zpátky na nohy. Pár chvil po sobě se vystřídá Paťo s Perym,

kteří nevyužívají svého výborného postavení před soupeřovou brankou a ani z blízka se jim nedaří proměnit. O chvilinku později už se radujeme a divíme, kdo že to dal vlastně gól. Při našem tlaku jsme měli mnoho standartních situací a jedna z toho nám i vyšla. Péša rozehrává aut. Hoty se přestal bát a došel na soupeřovu polovinu nám pomoci v útočném snažení. Aut rozehrán na zmíněného Hotyho a ten z půle hřiště, přesně mířeným bodlem k levé tyči, snižuje na příznivější stav utkání 1:2. Hra se srovnala a šance na obou stranách se nedaří dotáhnout do zdárného konce. V následujících chvílích Péša vystihuje rozehru hostí a vyráží se Šímou dva na jednoho obránce. Péša nahrává Šímoj, ten se mu to snaží oplatit, ale nahrávku zachytává obránce, který si míč omylem sráží do brány. Hurááááá!!!!! Čistírna se raduje 2:2. Do poločasu ještě zahrozí soupeř, ale nic z toho není. A tak slyšíme hvizd rozhodčího. O pauze si dáváme nějaké taktické pokyny a už jdem na to.

Začínáme útočně, kdy Hudyho střelu k tyči výborně vyráží brankář. Hra se uklidňuje a přesýpá ze strany na stranu. Po chvíli hry nás opět soupeř přehrává. Šíma nezachycuje náběh obránce a ten po přesné náhře uklízí míč, kam jinam než skvěle chytajícímu Hotymu, mezi nohy. Prohráváme 2:3. Přichází další naše i soupeřovy pološance. Mezi nimi lze vyzdvihnout jednu, kdy se Mejra ocitá před prázdnou bránou, ale bohužel netrefuje přesně. Chvíli před koncem ještě zkoušíme power-play. I když máme spoustu šancí a střeleckých příležitostí, tak bohužel stav utkání nezvládáme změnit, a tak první utkání tohoto turnaje prohráváme v poměru 2:3.

O krátké pauze (téměř dvou-hodinové) mezi zápasy jsme si dali nějaké to pivko, tmelili partu a hráli kartičky. Po tom co nás konečně (těsně před dalším utkáním) přestala pálit každá část těla, kterou jsme si namazali Mejrovou speciální mastí, jsme se mohli vrhnout do druhého zápasu, tentokrát proti týmu Becherovka B.

ČČT : Becherovka B 2:7 (2:4)

Sestava: Hoty - Pery, Mára, Mejra - Péša, Hudy, Paťo, Šíma

Branky: Mejra (Péša), Hudy - PK

Na soupeře jsme opět vlétli, jak je naším zvykem, když už si řekneme, že budeme hrát v klidu. V první šanci utkání se objevuje Mejra, který dělá kliku gólmanoj a ještě se mu nechce střílet, když v tom se přiřítí Péša a obránci a všichni se tam srazí. Bohužel gól z toho není, ale jak se říká, nedáš dostaneš. Přichází dlouhý nákop hostí, který zachytává vybehnuvší Hoty. Bohužel jeho odkop byl příliš krátký a tak se soupeřící hráč snaží z první překonat Hotyho. Míč ovšem míří mimo branku, ale k naší smůle v jeho trase stojí další hráč soupeře, který nasměřuje balon do naší brány 0:1. Z dalšího brejku dostáváme další gól 0:2. Slova se ujímá opět Čistírna a po pěkných akcích  Péša nastřeluje pouze tyč, poté břevno, od kterého se míč dostává ještě k Mejroj, který také bohužel neproměňuje. Další šance už vypadá, že ji Mejra dotáhne do konce, chlapáci na lavičce a diváci už už skandují jeho jméno, ale brankář výborně vytěsňuje na roh. Roh rozehrává Pery, na náš nacvičený signál si nabíhá Péša a i když se kope za uši, nachází na zadní tyči Mejru, který už se nemýlí 1:2. Diváci na tribunách tomu už ani nechtějí věřit po tolika neproměněných pokusech. Jak tlačíme na soupeře, ten se dostává do brejku, který využívá a z úhlu prostřeluje Hotyho 1:3. V dalším okamžiku soupeřící obránce fauluje ve vápně a je z toho krátká penalta. Trenér nominuje sebe (Hudy). Nikoho ani nenapadne myslet si, že je to kvúli tomu, že ještě jako jediný nedal v sezóně gól. A to před ním dal gól i Hoty, ale i Mejra, který byl na prvním turnaji. A tak si Hudy staví balón na puntík, dává ránu doprostřed nahoru a je to gooool 2:3!!!! Před poločasem dostáváme ještě další gól, a to když se dohadujeme s rozhodčím kvůli neodpískanému faulu na našeho hráče, jednalo by se o 6. faul soupeře. V druhém poločase se nám nedaří snad vůbec nic, na co šáhneme. Chvilku po rozehře už je to 2:5. Přicházejí z naší strany zajímavé šance, kdy se nepodaří prosadit Perymu, Péšoj ani nikomu jinému. Snažíme se hrát power-play, ale soupeř nás z toho ještě dvakrát po našich ztrátách potrestá a když opět trefíme několikrát tyč a nedám prostě nic, tak konec zápasu je za stavu 2:7.

Chtěl bych poděkovat Mejrovi, že nám vyšel vstříct a pomohl nám.

ČČT FOREVER

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz