Úvod » Čtení na neděli

Novoroční projev předsedy klubu

publikováno 01.01.2018 (aktualizováno 08.01.2018)

Drazí spoluhráči, naši nejbližší, fanoušci a celá naše futsalová rodino Čistírny!

Rád bych vás přivítal v novém roce 2018, do kterého všem přeji jen to nejlepší, hlavně pevné zdraví. Rok 2017 byl pro náš klub velice významný, troufám si tvrdit až zásadní.

Po sportovní stránce jsme se po třech letech strávených v druhé nejvyšší soutěži sálové kopané v České republice odhodlali vrátit zpět k futsalu. Náš premiérový ročník Choceňské městské ligy můžeme hodnotit spíše kladně. V dlouhodobé soutěži jsme mezi třinácti vyrovnanými týmy skončili na osmém místě, což se dá považovat za úspěch vzhledem k tomu, v jakých sestavách jsme se většinou na turnaje scházeli. Nejednou se stalo, že jsme měli maximálně jednoho hráče na střídání, a protože čas a věk zatím zastavit neumíme, sezónu jsme nějakým způsobem odehráli.

Byl to však pravděpodobně důsledek menší krize našeho klubu, kdy jsme po Zimním Čistírna Cupu v roce 2016 nebyli schopni uspořádat ani ten Letní v roce 2017, ač byl o oba turnaje velký zájem veřejnosti. Nebýt dvou radostných momentů, kdy řady Čistírny rozšířila dcerka nejstaršího hráče mužstva a kdy si ekonom týmu podmanil valašskou krajinu natolik, až zde vstoupil do chomoutu, byla by naše společná aktivita nulová.

Jsem proto nesmírně rád, že jsme se na jubilejní desáté valné hromadě klubu dokázali domluvit na dalším fungování. Ačkoli došlo k nebývale velké obměně kádru, považuji za pozitivum, že jsme v našem týmu přivítali některé mladé a dravé, některé starší a zkušené borce, kteří se od začátku začlenili více než dobře. Díky širšímu hráčskému kádru jsme byli schopni opět přihlásit futsalovou soutěž v Chocni, kde se zatím držíme v pěkném středu tabulky. Výsledky pro nás nejsou úplně důležité, za největší klad vidím opět chuť tmelit partu. Na tom byla, je a bude Čistírna založena. Obnovený Zimní Čistírna Cup, kterého se zúčastnilo deset týmů a několik dalších jsme kvůli kapacitě museli odmítnout, je toho důkazem. Ale až čas ukáže, jestli se nám to opět daří.

Přátelé, futsalový klub Čistírna Česká Třebová v roce 2017 oslavil neuvěřitelných 10 let své existence. Věřím, že rok 2018 bude úspěšnější než ten předešlý a že nás kromě sportovních akcí čeká i spousta těch společenských, na kterých se setkáme s našimi kamarády a fanoušky. Díky našim dvěma chladnokrevným útočníkům, kteří v loňském roce stříleli do černého, se hlavně těšíme na nové přírůstky do naší futsalové rodiny :-) Děkuji také našim polovičkám za jejich dlouhodobou podporu, toleranci a pochopení. Čistírno, jedeme dál!

v.r. předseda

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery