Úvod » Komentáře z turnajů

Se silnými soupeři jsme vybojovali 3 body! (3.12.2017)

publikováno 03.12.2017

F.K.Řetůvka – ČČT 7:5 (4:4)

Sestava: Adam – Képa, Péša, Mára, Pery – Páťa, Šimon, Honza

Branky: Páťa (Šimon), Péša (Pery), Šimon (Képa), Képa (Pery), Páťa (Péša)

 

            Zápas neustálého dotahování soupeře jsme nezvládli dotáhnout do konce. Hned v úvodu se dvakrát do šance dostal Páťa, nejdříve nastřelil tyč, v druhé šanci jej vychytal brankář. V šesté minutě šel do vedení soupeř střelou ze střední vzdálenosti. Nicméně jsme hned odpověděli – Páťa si pěkně narazil se Šímou a vyrovnal krásným angličákem. V osmé minutě jsme opět prohrávali, když jsme soupeře nechali před brankou dvakrát dorážet. Následně se dostal sám před brankáře Páťa, ale Gerčák opět čaroval. V desáté minutě rozehrál Pery aut na střed na Péšu, ten si míč posunul a přes clonu před brankou vyrovnal na 2:2. Ve dvanácté minutě Péša posílal dlouhý pas před soupeřovu branku, dostali jsme se k zakončení, ale byli jsme nedůrazní a celá obrana se vydala na výlet a soupeř nás trestal z brejku a opět se ujal vedení 3:2. Ve 14. minutě rozehrál v pravém rohu aut Páťa na Képu, který nehorázně vymíchal soupeře u „rohového praporku“ předložil před branku Šimonovi a bylo opět srovnáno. Naše radost netrvala dlouho – pořádali jsme den otevřených dveří, naše obrana si dala pauzu a soupeř proměnil další brejk. O minutu později jsme opět vyrovnali, po Peryho přihrávce skóroval Képa. Ke konci poločasu našel ještě před brankou Péša Honzu, ale ten vypálil z otočky pouze do brankáře.

            Druhý poločas jsme začali opět brankou do naší sítě. Áda bravůrně vystihnul přihrávku před branku, ale odražený míč se dostal k soupeři, který neváhal, pálil a prohrávali jsme 5:4. O minutu později se soupeř dostal do další skvělé šance, ale Áda nekompromisně zakročil a nedal mu šanci. Naopak o chvíli později se Áda červenal, když dostal branku zády po dlouhém výhozu Gerčáka. Pět minut před koncem jsme dotáhli – Páťa snížil po Péšově přihrávce na 6:5, ale v závěru jsme dostali branku do prázdné brány na konečných 7:5.

 

SK Zámrsk – ČČT 2:5 (0:1)

Sestava: Adam – Képa, Péša, Mára, Pery – Páťa, Šimon, Honza

Branky: Páťa, Honza (Képa), Péša (Páťa), Honza, Páťa

 

            Druhý zápas jsme nehorázně dřeli a soupeře jsme vyčistili. První branku po faulu na Honzu vstřelil Páťa z přímého volného kopu. Následně jsme se zuby, nehty bránili a soupeř nedal, co mohl, zbytek pochytal Adam a když ne on tak obránci. Po několika faulících kopal soupeř penaltu, ale Šimon si s ní hravě poradil. Na naší straně šanci v podobě prodloužené penalty nevyužil Péša.

            Druhý poločas pokračoval podobně – Adam pokračoval ve své neprůstřelnosti a Honza vstřelil branku na 0:2 po Képově rohu. Soupeř neúnavně bušil do naší kvalitní obrany, ale nakonec se mu podařilo snížit na 1:2 ve třicáté minutě. Nicméně o pět minut později vlétli na útočnou polovinu bleskovou rychlostí Páťa s Péšou a druhý jmenovaný zvyšuje na 1:3. Soupeř neskládá zbraně a netrvá to dlouho a opět jsme vedli pouze o gól. Nicméně jsme využili dalšího pootevřeného okýnka v obraně soupeře a Képovu střelu dorázil Honza a vedeme 2:4. V závěru dokonal dílo Páťa a uzavřel na konečných 2:5.

ČČT FOREVER

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery