Úvod » Komentáře z turnajů

Výborný výkon ve 3 poločasech stačil na 3 body! (25.11.2017)

publikováno 26.11.2017

Dne 25. 11. 2017 zajíždíme na náš druhý turnaj této sezony do Chocně. Našimi soupeři budou českotřebovské mladé pušky AC Cuca Monga a FK Becherovka B.

 

AC Cuca Monga – ČČT 3:1

Sestava: Adam - Cacan,Péša,Mára,Paťo - Hudy, Broulas, Paťas, Halby

Branka: Broulas (Paťas)

 

Zápas dvou různých poločasů. První poločas byl jasně lepší soupeř, který nás zaskočil svojí dravostí a rychlostí. My se marně hledáme a soupeř nás trestá. Do první šance se sice dostáváme my, ale brankář hostí chytá Páťovu střelu. Soupeř se dostává do vedení po rohovém kopu, kde kvůli špatné komunikaci úplně volný hráč nastřeluje břevno, od kterého se balón odráží do zad našeho brankáře Adama a následně končí v síti 1:0.  Když pomalu se začínáme dostávat zpět do zápasu, soupeř získá míč a jde do rychlého protiútoku 2 na 1 a tečovanou střelou zvyšuje vedení na 2:0. Přes naši špatnou hru jsme si vytvořili tři slibné šance, které volaly po gólu, ale neuspěli jsme. Druhý poločas pro nás začíná velmi dobře, když Péša nachází dlouhým křižným pasem přes celé hřiště Páťu, který z první našel před bránou Broulase a ten svým premiérovým gólem za Čistírnu snižuje na 2:1. Branka nás dabudila. Náš tlak vzrůstá. Nastřelujeme tyčku Péšou, ale brankář hostí svými výbornými zákroky nedovoluje vyrovnat stav. Blíží se konec zápasu a my stále obstřelujeme soupeřovu bránu, tlačíme, ale bohužel marně. Půl minuty před konce se dostáváme do brejku 3 na 1, kdy Péša získal míč, vyslal Hudyho, ten přihrál Páťovi, ale ani jemu to tam dnes ne a ne spadnout. Už jsme měli ruce nad hlavou, ale výborný brankář vše zachránil. Soupeř se vydává do rychlého protiútoku a stanovuje konečné skóre na 3:1 pro Cuca Monga.

 

FK Becherovka B – ČČT 2:7

Sestava: Adam - Cacan,Péša,Mára,Paťo - Hudy, Broulas, Paťas, Halby

Branka: Paťas (Mára), Paťas (Mára), Broulas (Halby), Halby (Broulas), Paťas, Paťas (Péša), Mára (Péša)

 

Do druhého zápasu nastupujeme už mírně unaveni z prvního zápasu, ale s velkým sebevědomím, a to i díky taktice a signálům našeho trenéra Hudyho, které jsme o pauze probrali. První šance, kdy si můžeme vyzkoušet náš signál: k rohovému kopu se staví Mára a přesným pasem nachází Páťu, který nás střelou po zemi k tyči dostává do vedení 0:1.  Stejná dvojka zvyšuje na 0:2. Márova přesná přihrávka na střed hřiště a Páťa posílá míč do sítě mezi nohy padajícího gólmana. Následně Halby vyhrává souboj, k odraženému balónu se dostává Broulas a střelou z otočky zvyšuje stav utkání na 0:3. Soupeř se pomalu začíná dostávat do zápasu, ve skrumáži před naší brankou našel míč útočník soupeřícího týmu a snížil na 1:3. Na 1:4 zvyšuje Halby po střílené přihrávce Broulase. Poté se několika skvělými zákroky blýsknul náš gólman Adam. Střelu z větší vzdálenosti zkouší Péša, ale jeho dělovku odnáší pouze strop choceňské haly. V našem dalším útočném výpadu zbytečně zadrbáváme šanci a soupeř tak může vyrazit do rychlého protiútoku, ale Adam chytá. Z další šance už ale soupeř snižuje, útočník ukličkoval Máru a trefil přesně mezi Adamovy nohy 2:4. Soupeřův tlak narůstá a uzavírá nás na naší polovině, když postupně připravuje čtyři velké šance. Tlak soupeře ukončuje Páťas, když vypichuje míč soupeři a postupuje na branku, kde nedává brankáři žádnou šanci a zvyšuje na 2:5. Na 2:6 zvyšuje opět Páťas, kdy po nahrávce Péši z dálky překonává brankáře soupeře. Konečné skóre stanovuje Mára, kterému gól připravil Péša po dlouhém výhozu Adama.  2:7.

ČČT FOREVER

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz