Úvod » Komentáře z turnajů

Čistírna hrála důležitou roli v boji o titul! (18.2.2017)

publikováno 24.02.2017

Čistírna vyrazila na poslední turnaj sezóny nekompromisně vlakem a v dobré náladě. Možná tomu pomohl i alkoholový opar v nádražní hale, o který se poctivě starali účastníci pátečního plesu. A protože Képa i s výrazným pícháním v boku vyšlapal závěrečný kopec, mohli jsme vyrazit. Veselá nálada pokračovala i po cestě, když se všichni bavili Márovou politou sedačkou a následně i flekem na prdeli od jeho zlatavého moku, případně vymýšlením přezdívek pro navrátilce Adama.

Citróni – Čistírna ČT  1:2 (0:0)

Branky: Adam (Képa), Mejra (Képa)

Sestava: Hoty – Pery, Mára, Képa – Hudy, Mejra, Adam, Cacan

Do dnešního prvního zápasu nastupujeme s vědomím, že můžeme zamíchat karty v boji o titul, jelikož nás čekají souboje s dvěma vedoucími týmy tabulky. V tom nás podpoří i tým Hrochů nabídkou sudu v případě vítězství.

Od první minuty hraje celý tým velmi soustředěného a propracovaného zanďoura. Po ojedinělém brejku si vytvoříme chvilkový tlak, ale naše první střela přijde až v 6. minutě, kdy Cáca velmi propagačně zkontroluje gólmana soupeře. Celý poločas neustává obléhání naší branky, ale i díky Hotymu se jedná o nedobytnou tvrz. Na naší straně je také celá tribuna, která zaplněna cca 60 fanoušky vytváří možná nejlepší atmosféru sezóny. V 15. minutě se hezky prodírá obranou soupeře Mireček, ale více než na slabou střelu z otočky to nestačí. Na konci poločasu přichází faul a Čistírna rozestaví supertajný neubránitelný signál pod taktovkou pana režiséra Hudyho. Bohužel však dopadá jako všechny předchozí v sezóně, tedy úžasem tribun a brejkem na našI bránu. Hoty však čaroval a díky parádním zákrokům končí poločas 0:0.

Druhá půle začala opatrně, ale pak se to stalo. Mraky se rozestoupily a na palubovku choceňské haly sestoupil vyzývaný spasitel. Képa nahazuje před branku a po odrazu nekompromisně otevírá skóre spasitel, mesi-áš - Adam. Tribuny bouří a Adam, především díky stylu hry přezdívaný Lewandovski, neskrývá radost.

Eufórie však netrvá dlouho, když Hoty kratším výhozem vybízí soupeře do brejku. Útočník soupeře nečeká a střelou z dálky trochu překvapí našeho čapájeva – 1:1. Hned po minutě zvoní naše tyč, ale bojujeme dál.

Képa rozehrává aut, nachází před brankou Mejru a ten z otočky nádherně trefuje šibenici. Gólman možná nevěří ještě teď a my vedeme 2:1. Tribuny jsou opět ve varu a celý tým si užívá neskrývanou radost. Soupeř už je pěkně nervózní, ale díky výbornému výkonu všech hráčů, zbytek zápasu ubráníme a přežijeme i soupeřovu powerplay. Po závěrečném hvizdu trochu neuhlídá emoce Mára a hostující gólman. Přesto, že z toho nové přátelství nebude, se vše nakonec uklidnilo. Dneska máme splněno, snad bude více takových zápasů.

Polib hrocha – Čistírna ČT  5:1 (1:0)

Branky: Mejra (Hudy)

Sestava: Hoty – Pery, Mára, Képa – Hudy, Mejra, Adam, Cacan

Druhý zápas začínáme posilněni zelenou a možná i to zmátlo Máru, když očekával rozehrání rohu z druhé strany, než se tomu skutečně dělo. Hra má vysoké tempo a podobný průběh jako předchozí zápas. Hoty několikrát čaruje a předvádí tygří skoky. Následně Képa prochází jako Diego Armando Maradona anglickou obranou na MS 1986, zakončit se však nepodaří. Soupeře dostáváme pod tlak a v menších šancích se ukazují Mejra s Hudym. Když se neujme ani Hudyho pumelice v druhé části poločasu, trestá nás soupeř na 1:0.

V druhém poločase už nemáme síly, dosavadních 60 minut ve velkém tempu se začíná projevovat. Zároveň nás zlobí soupeřův obránce, hrající 1. futsalovou ligu a během několika minut je to 0:4. Když se neujme ani Márovo zakončení po pěkném sólíčku, soupeř navyšuje na 5:0. V poslední minutě to ještě na sebe bere Hudy, přejde přes obránce a nachází Mejru, který skluzem snižuje na konečných 1:5.

Z turnaje odjíždíme spokojení, na hodnocení celé sezóny bude spousta času na zakončení a valné hromadě :-p

ČISTÍRNA FOREVER

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz