Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře z turnajů

Vyčerpaná Čistírna bez bodu (11.2.2017)

publikováno 12.02.2017

Opět po týdnu přinášíme fanouškům Čistírny žhavé zprávy z předposledního turnaje. Tentokrát se nám bohužel moc nedařilo. Tak pojďme na to.

Peliny Choceň – Čistírna ČT  6:3 (4:1)

Branky: Mejra (Péša), Péša, Péša (Pery)

Sestava: Halbiš – Pery, Mára, Petr – Hudy, Mejra, Péša

Dnešní první zápas. Nastupujeme proti týmu Peliny Choceň

Začínáme zhurta – Péša vybojoval balón, ale zastřeluje se bodýlkem nad branku soupeře.

Na což soupeř po chvilce odpovídá střelou do tyče Halbyho svatyně, na vyprášení jeho pracovních rukavic tak zatím nedošlo. Poté se ujímáme iniciativy opět my – Péšou vybojovaný balón předložený na zlatém podnosu proměňuje Mejra v naše vedení – 0:1. Tím ovšem naše chvilky na delší dobu končí a iniciativu opět přebírá soupeř. Po přečíslení naší obrany je Halby bezmocný a je srovnáno – 1:1. Pokračujeme ve stejném duchu – další přečíslení a už je to 2:1. Následně po rozehraném rohu Pelin se balón odráží, nikdo neví jak, k volnému hráči a je to už 3:1. Tím se však nenecháváme rozhodit a rodí se zajímavý brejk, u jehož zrodu ale i konce byl Mejra a je z toho brejk na opačné straně - 3 na 1 hasí Halbiš. U další akce soupeře znovu figuruje Mejra, když nestačí pokrýt nahrávku a soupeř tak uklízí k tyči – 4:1. Na chvíli se opět osmělujeme i my a Márovy ofenzivní choutky v podobě střely končí vedle branky soupeře. Z další nenápadné, avšak pohledné akce Péša zakončuje, trefuje ale pouze náruč gólmana. Péša se s tímto výsledkem nehodlá smířit a dále bojuje, až vybojuje míč pro Petra, který bohužel těsně míjí. Tato naše jepičí snaha je znovu uťata gólem do naší sítě – 5:1.

Po faulu na Hudyho na hranici pokutového území si míč staví Péša a nadvakrát uklízí míč bod břevno – 5:2. Nadechujeme se k obratu, Halbiš nás vzadu drží neuvěřitelnými zákroky a po přiťuknutí Peryho navíc Péša snižuje krásnou střelou pod víko už na rozdíl pouhých dvou branek – 5:3  Navíc náš žene vidina prodloužené penalty – 8 minut před koncem má soupeř již 5 faulů. Do dění zápasu chtěl přispět svým dílem i náš kapitán Mára – bohužel svou tečí ale překonává nesprávného gólmana a naše akcie se tak znovu propadají - 6:3.

Se stavem se snažíme ještě něco udělat, avšak výsledkem urputného boje je pouze žlutá karta pro Hudyho a následně pro Péšu. Prodloužené penalty jsme se nakonec dočkali a i když jsme s ní naložili výrazně lépe než v předchozích zápasech, Péša trefuje pumelicí břevno.

U naší poslední akci zápasu je Mejra, který 10 vteřin před koncem vymíchá obránce a předkládá před prázdnou bránu Petrovi, ale ten dnes nemá svůj den. Konec, prohra 6:3.

AC Cuca Monga– Čistírna ČT  6:1 (4:1)

Branky: Péša (Mára)

Sestava: Halbi – Pery, Mára, Petr – Hudy, Mejra, Péša

Bohužel rozlosování v druhé polovině soutěže není pro nás příliš příznivé, opět nás čeká bez přestávky ihned druhý zápas. Tentokrát tým s exotickým názvem AC Cuca Monga. Předchozí měření sil dopadlo v náš prospěch, tak si věříme i na odvetu. Rozhodčí píská a zápas začíná. Naší sebedůvěru ihned na začátku nalomí Petr svým námazem soupeři před brankou – kež bychom si byli takto schopni nahrát my před brankou soupeře. Soupeř nabídkou nepohrdl a trestá – 1:0. Neskládáme zbraně a po chvilce srovnáváme – Hudy krásnou prohazovačkou mezi dvěma soupeři nachází Máru a ten předkládá Péšovi, který nadvakrát překonává brankaře – 1:1. Jsme při chuti a branku soupeře postupně ohrozili Péša, Mára a Hudy – vše bohužel těsně vedle. Poté přichází opět náš blackout a soupeř překlápí vedení znovu na svou stranu – kuci z Cuca Monga obelstili naše bránící útočníky efektní narážečkou a po následně střele na zadní tyč je Halbiš bezmocný - 2:1. Pak přichází chvíle našeho, po včerejším večírku ještě opojeného, Mirečka, je při chuti a pohrává si kličkami a kudrlinkami v našem obranném pásmu se soupeřem – menšího protivníka si chtěl vychutnat tím, že mu dá jeho slovy „tělo“ a ukončí tak tuto hru kočky s myší – k Mirečkovu překvapení se však soupeř jeho „tělu“ elegantně vyhnul a uklidil míč do naší branky – Mejra nevěřícně kouká, co se to vlastně stalo a prohráváme 3:1 – nevadí Mejro, jedeme dál ;) Opět se osmělujeme a vystrkujeme růžky – nejdříve svou šanci neproměnil Pery, poté ho 2x napodobil Mára, ani Petr neuspěl, Péša taky a náš zmar zakončuje Hudy, který nastřeluje tyč – dnes nám není přáno a nejsme to „my“. Halbiš se na to už nevydržel koukat a vyběhl s balónem v ruce za hranici pokutového území, nejspíše ve snaze nám pomoct. Ani to nezabralo a soupeř se nám znovu vzdaluje – 5:1. Už jsme nejspíše smířeni s výsledkem. Péša ještě vypustil souboj a přečíslení soupeře končí míčem v naší síti. Nutno podotknout, že nebýt dnes Halbiše, kdo ví, kolik gólů bychom ještě obdrželi.

Musíme se oklepat a věříme, že nás tento nezdar nakopne k lepším výkonům a odskáčou si to 2 nejlepší týmy v soutěži, na které narazíme příští týden na posledním turnaji sezóny. Nemáme se čeho bát, přijede nám spasitel z JAR ....:-p

ČISTÍRNA FOREVER

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz