Úvod » Komentáře z turnajů

Nářez s příchutí 3 bodů!(4.12.2016)

publikováno 06.12.2016

Dobrý den, přátelé a ostatní čtenáři. Dnes bych Vás seznámil s tím, jak probíhal náš pátý turnaj v Chocni. Ale na začátek bych chtěl říct, že Šimonek nastoupil v zápase české reprezentace U17  proti Černé Hoře a tím splnil podmínku pro to,  aby mohl přispět do pokladny za kolonku „nastoupení za jiný tým“. Díky Šímo <:o)

Čistírna ČT – Peliny Choceň   2:8 (0:5)

Sestava: Hoty – Pery, Petr, Mára – Hudy, Péša, Áda, Milan

Branky: Milan (Petr), Péša (Milan)

A máme tu první zápas, ke kterému se připravují borci Čistírny. Už v kabině se zjistilo, že někteří hráči to dnes budou mít krušné. Nechci je jmenovat, ale Petr s Péšou opravdu nevypadali dobře. Pokračovalo to po příchodu na palubovku, kde se všichni rozhýbávali, jen Péša seděl s hlavou v dlaních. V tom přichází pokyn od rozhodčích a bude začínat první zápas. Výsledek byl jednoznačný, tak tu vyzdvihnu jen buď úsměvné momenty, a nebo ty, co se nám povedly. Začátek byl téměř výborný, kdy naše nová posila Milan našel dlouhou kolmou přihrávkou od vlastního vápna Máru a ten nekompromisně trefuje brankáře. Následuje další skvělý moment, kdy máme v útočném pásmu aut, ke kterému se postavil Petr, který suverénností sparťana bere balon do ruky a hází8-| Ani pár okřiknutí ho nezastavilo, a tak tu máme špatný aut a nehoráznou parádičku. Přichází první úder soupeře, jenž mezi nohama dostává míč za našeho obránce a bodlem otevírá skóre 0:1. Po špatné rozehře Ády s Péšou soupeř sám na brankáře 0:2. Soupeř nás stále tlačil a poté, co z brankové čáry dostává Hoty dnes své jediné jesle, se balón koulí před brankou a Milan zachraňuje situaci odkopem do autu. Na 0:3 soupeř zvyšuje dlouhým výhozem brankáře, který nezachycujeme -  goool. Po dalším kolotoči nazvaném „Kočka myš, ťuk ťuk „ 0:4. ČČT zkouší vystrčit drápky a po nájezdu Hudyho s Péšou je stav zápasu stále 0:4. Opět špatná rozehra Ády s Péšou, na kterých bylo vidět, že se dlouho na hřišti nepotkali 0:5. Poločas. Hurá. Po taktických pokynech „Hlavně nedostat 10“  nastupujeme do druhé půle. Po chvíli přichází přečíslení po narážečce 0:6. A je to tu, akce našich posil, Petr skvělým obranným zákrokem nachází ve předu osamoceného Milana a ten snižuje vedení soupeře na 1:6. Skvělá pětiminutovka, kterou ČČT využívá ještě jednou, kdy dává gól Péša po spolupráci s Milanem 2:6. Debut jak sviňa pro Milana! Už to vypadalo, že se ČČT chystá k velkému obratu. Mára rozehrává aut u naší branky, snaží se najít Péšu (Péša v tu dobu seděl na střídačce, NP?), ale bohužel trefuje protihráče na středu hřiště 2:7. Áda po přihrávce od "někoho" sám před brankářem, ale klukům z Pardubic není souzeno vstřelit gól.  Chvilku před koncem přichází pomyslná třešnička na dortu, kdy protihráč střílí pouze do tyče, ale tentokrát se nemýlil Hoty, když si sráží balón do vlastní branky a upevňuje vítězství našeho soupeře na konečných 2:8.

Čistírna ČT – AC Cuca Monga (3:1)

Sestava: Hoty – Pery, Petr, Mára – Hudy, Péša, Áda, Milan

Branky: Mára (Hudy), Péša (Hudy), Péša

Po vydařené pauze, při které se ani nepilo, ani nehrály karty, jsme nastoupili k druhému zápasu, který bychom měli zvládnout lépe než ten předchozí. Soupeř ale proti nám nakonec povolal i svoji oporu Kubu Pachla, abychom to neměli tak jednoduché. Nenechali jsme se ale zastrašit, proto jsme nastoupili aktivně. Přicházejí za sebou šance Petra a Péši, které zůstávají neproměněné a tak gól vstřeluje  soupeř, kdy se kolem  Ády  obtáčí protihráč  a dává na 0:1. Naši zkušení hráči, ale nic nevzdávají a Mára hecuje tým. A je to právě Mára, který na polovině hřiště vyčistí protihráče, stylem kočka myš pokračuje dál, naráží si o Hudyho jako o zeď a střelou po zemi k tyči srovnává stav zápasu na 1:1. No, málem jsme ho, kluka, ani nechytili při těch oslavách. Poté, co jsme si to vyzkoušeli na Mároj, to Áda zkouší na protihráče, ale i když se snažil sebevíc, ani rukama protihráče nezastavil. Tým to pobavilo a hrálo se s pohodou na naší straně. Další útok rozvíjí Péša s Hudym, jdou sami na jednoho, ale když je to po páté nahrávce přestalo bavit, tak si soupeř balon vzal. No, když nikdo nechce vystřelit, je to těžké. Přichází další šance, kdy Pery nachází Péšu a ten sám před brankářem opět zahazuje a je z toho roh. K rohovému kopu se staví Mára, ten nahrává na lajnu k bráně Hudymu, Hudy patou do brankáře, od kterého se štěstím dostává balon znovu k Péšovi a ten s ještě větším štěstím překonává všechno, co mu stojí v cestě a balón doskákal k tyči 2:1. Soupeře jsme svou výbornou hrou donutili k tolika faulům, že po faulu na Hudyho se píská šestý a následuje prodloužená penalta. Zkušenost našeho týmu dnes byla perfektní a hned hlásíme Time out. Péša souhlasí se zahráním penalty. Porada pokračuje a Áda rádi svému méně zkušenému spoluhráči, aby to dal po zemi k tyči. Péša to samozřejmě odkejvá, bere balón a staví ho na puntík. Rozhodčí  píská do píšťalky, Péša zvedá ruku a přesvědčen Adamovou radou to napálí doprostřed nahoru. Potom co otevře oči,  zjistí, že rozvlnil síť, a tak se s celým týmem raduje 3:1. Náš tlak ani před koncem neustává, a když jdou Pery s Hudym z půlky hřiště sami na brankáře a nedávají (NP??), zůstává stav utkání 3:1. Píííísk. Konec a radost v očích hráčů Čistírny (h5)(Y)

K dalšímu turnaji vyrážíme 17.12. po kterém máme posezení v Bohemce.(B)

ČČT Forever

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery