Úvod » Komentáře z turnajů

V Mejtě jsme přemožitele nenašli

publikováno 30.12.2015

Další turnaj odehrála Čistírna v neděli 27.prosince ve Vysokém Mýtě. A opět se bylo na co dívat :-)

ČČT – Torpédo  2:2
Sestava: Hoty, Pery, Péša, Mara, Képa, Páťa, Mejra, Šimon, Cacan
Branky: Pery (Péša), Mejra (Képa)
V prvním utkání nás čekalo domácí Torpédo Vysoké Mýto, soupeř se také rychle dostával do šancí a dostává se do vedení 0:1 po pěkné akci u lajny.  Ke slovu se poté dostala taky Čistírna, pohledný signál Máry na Mejru, kdy to vypadalo, že Mára bude střílet, ale všechny oklamal. Velice aktivní Mára v úvodu utkání se dostává do šance, ale míč končí pouze na levé tyči. Následovaly šance Peryho, ale svoje dva nájezdy na golmana nedokázal proměnit. Po Márově milimetrové přihrávce se do šance dostal Míra, jenže netrefuje bránu. Po promarněných šancích přišel trest a soupeř zvyšuje na 0:2. Za chvíli se nám podařilo snížit díky Perymu, který prostřelil po Péšově přihrávce vše, co mu stálo v cestě 1:2. Převzali jsme iniciativu a tlačili se dopředu a přicházeli další šance: Cacan z dobré pozice přestřelil, ale naši aktivitu jsme dokázali přetavit ve vyrovnávající gól, který vsítil Míra po přihrávce Képy. Těsně před koncem jsme mířili pro tři body, ale tutovky Míry ani Péši neskončily v bráně.

ČČT – Pardál  4:4
Branky: Páťa (Mejra), Mejra (Páťa), Mejra (Pery), Mejra (Péša)
V druhém utkání nás čekal soupeř z Dolního Újezda, který se nachází v dolních příčkách tabulky. Začátek utkání opět nebyl podle našich představ, z první akce soupeř prostřeluje Hotyho a prohráváme 0:1. Standarní situace: k míči se staví Mejra a nacvičeným signálem nahravá Páťovi a ten lehkou tečí překonává brankáře 1:1. O chvíli později se Míra dostává do skvělé šance, ale z 1 metru jeho umístěná střela míří pouze do pravé tyče. Postupným tlakem jsme si vypracovali další šance, ale Péšovu tvrdou střelu golman vyrazil. Duo Voleských předvádí pohlednou akci, kdy Páťa obchází hráče u lajny a nachazí obáváneho střelce Míru, který se nemýlí 2:1. Naše vedení netrvalo dlouho, soupeř přišel s rychlou odpovědí - střela na bližší tyč a 2:2. Utkání bylo nahoru-dolu. Pery z úhlu střílí, golman pouze vyrazil před Míru a ten stál na správném místě 3:2. Do nájezdu na golmana se dostal Páťa, ten ovšem nedává gol a z brejku nás soupeř trestá ranou mezi nohy Hotyho 3:3. Ovšem vzápětí Míra vrací vedení na naší stranu po přihrávce Péši 4:3. Bohužel se nám nepovedlo obhájit vedení a těsně před koncem soupeř srovnává na 4:4.

ČČT – Šakalí Hněv 2:2
Branky
: Šimon (Mejra), Páťa (Pery)
Ve třetím utkání je tu derby s týmem z Moravské Třebové. Na začátku Képa špatně rozehrává, ale z tohoto mráčku nezaprší. Po nadějné akci se nachází v ložence Šimon, ale golman zázračně vychytal. V obraně jistý Képa předvádí obranný breakdance. Dnešní kanonýr Míra se dostává k míči a skvělou přihrávkou nacházi Šimona, který bezpečně uklízí do prázdné brány 1:0. Nahecovaný Mára dostává žlutou kartu za taktické zatažení za dres. Soupeře jsme přehrávali, ale po brejku 1:1. Rychlá odpověď, Pery z autu nachází Páťu, ten překonal obránce a z nulového úhlu prostřelil golmana 2:1. Uspokojení z vedení nás ovšem stálo body, z rohu hřiště rozehrával Hoty, který našel jen protihráče na půlce a ten z jedné vrací do brány, kde nevěřícně Hoty nestačil doběhnout 2:2. Ke konci při 5 faulu nám rozhodčí nepochopitelně upřel 2 fauly. Natěšený Míra tak nemohl předvést své schopnosti při penaltě.

ČČT – Polička B  4:3
Branky:
Šimon (Péša), Páťa (Mejra), Páťa (Mejra), Mejra (Képa)
V posledním zápase nás čekal tým z Poličky, který je na předních příčkách tabulky. Začátek utkání opět nevyšel a ve třetí minutě prohráváme 0:1. Vrhli jsme se do útoku, ovšem soupeř nás potrestal brejkem na 0:2. Soupeř nás přehrávál a vytvořil si další golovou situaci - Hotyho housle 0:3. Čistírna se ale nevzdala. Po protiútoku Péša našel Šimona a ten ukázal, že nemá problem hrát i v poli 1:3. Soupeř se uspokojil s vedením a Čistírna začala hrát. Šance Péši v bráně ještě neskončila, ale po důrazu Páťi před brankou upravuje skore na 2:3. Do útoku se zapojil i Mára, ten ovšem promáchl v dobré pozici. Zapomněli jsme na zadní vrátka a soupeř se chystá do brejku, vše taktickým faulem přerušil Péša a dostává žlutou kartu. Po krásné akci si vyměnuje míč Páťa s Mírou a Páťa do prázdné branky vyrovnává na 3:3. Se čtvrtou remízou se nechceme smířit a tak v hektickém závěru uniká Képa, nachází Míru a ten dneska vstal tou správnou nohou, protlačuje míč do brány a propuká obrovská radost Čistírny 4:3.

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz