Úvod » Komentáře z turnajů

Opět vezeme pouze 3 body! (29.11.)

publikováno 02.12.2015

Ke třetímu turnaji jsme odjížděli oproti minulému týdnu ve značně bohatším složení a navíc posilněni mladou krví (výjma našeho předsedy ;-)), tudíž očekávání bodového zisku bylo na místě. Naplnit se nám bohužel podařilo jen částečně.

Čistírna Česká Třebová – Pardál Dolní Újezd 4:2

Sestava: Adam - Képa, Mára, Pery - Mejra, Páťa, Hudy, Péša

Branky: Mejra (Képa), Péša (Képa), Hudy (Páťa), Páťa (Mejra)

K utkání se soupeřem z Dolního Újezda jsme nastupovali s velkým odhodláním. V šatně jsme se opět všichni poctivě namazali Képovým chřestýšovcem s přesvědčením, že díky němu se nám posledně tak dařilo. Nově složené útočné rodinné duo Voleských napovídalo, že naše ofenzíva bude soupeřům zle zatápět. Navíc se nám už uzdravil náš obávaný střelec Péša a do brány se tentokrát postavil neprůstřelný Adam.

Úvod utkání byl ve znamení oťukávání a šance se nerodily na žádné straně. Hned při prvním střídání dua Voleských se pak zrodila učebnicová akce s gólovou tečkou – míč postupně z jednoho doteku putoval od Képy na Páťu, od něj zpět na Képu a Mejra do prázdné (1:0) – nádhera - soupeř se tam točí snad ještě teď. Poté se do útoku vrhnul soupeř a Péšovo podklouznutí naštěstí soupeř nepotrestal – Adam vyráží. Tato situace zvýšila Adamovo brankařské sebevědomí a následnou střelu soupeře od půlící čáry tak s jistotou kontroloval zvednutím nohy až bohužel za brankovou čáru, v domnění, že stojí 2 metry vedle branky 1:1. Tento Adamův počin (taktika???) nás nabudil, jelikož jsme začali soupeře znovu přehrávat a vyústěním byla kombinace se závěrečnou efektní i efektivní patičkou Péši za bezmocného brankáře, který se stačil jen ohlédnout.

Po rozehrávce soupeře se nám připomenul navrátilec z britských ostrovů Mára, kdy ho protihráč rozpohyboval natolik, že se mu z toho zamotaly nohy a posadil se na zadek. Z následující akce hráči Pardálu nastřelili tyč. Z naší další akce se opět urodilo a vedli jsme 3:1 – po akci Máry s Páťou dává do prázdné Hudy. Když už to vypadalo na poklidný konec zápasu, tak Pery prohrává běžecký souboj a je to 3:2.

Konec zápasu je však v naší režii a znovu po ukázkové akci po ose Mejra – Páťa – Mejra stanovujeme konečné skóre 4:2.

Čistírna Česká Třebová – Tisako Tisová 1:2

Sestava: Adam - Mára, Pery, Mejra - Páťa, Hudy, Péša, Cacan

Branky: Péša (Hudy)

K dalšímu zápasu jsme nastoupili v lehce pozměněné sestavě – z trenérského školení za námi stihl dorazit Cacan a naopak jsme přišli o Képu, který si nejspíše zapomněl namazat svoji kouzelnou mastí podkolení šlachu. Ačkoliv má Képa posunutý práh bolesti výrazně dál než běžný pozemšťan, dál to prostě nešlo. Adam v bráně musel nastoupit se sebezapřením kvůli nataženému stehennímu svalu. Přeskupili jsme tedy řady a Képa se ujal své funkce kouče, avšak místo pokynů k zápasu jsme si vyslechli nabídku z annonce. Hvizd sudího nás vysvobozuje a zápas začíná.

Se soupeřem jsme si od začátku nevěděli rady a nedařilo se nám kombinovat. První šanci Tisaka, které se mohlo ujmout vedení, na poslední chvíli hasí Pery. Další šance už bohužel končí brankou a Tisako se ujímá vedení – soupeř rozehrával trestný kop, po jeho rozehrání se k němu balón znovu vrací, bránící Hudy špatně vyhodnotil situaci a soupeř toho využívá – 0:1. Po inkasovaném gólu jsme se snažili vyrovnat, ale marně. Vytvářeli jsme si spíše náznaky šancí. Poté Hudy obdržel zbytečnou žlutou kartu za protesty. Tato křivda ho vyhecovala a připravil tak přihrávku Péšovi do rohu hřiště, odkud se Péša vysmýkl a zakončil krásnou pumelicí na vzdálenější tyč – 1:1. Po našem gólu opět úřaduje soupeř a 2x ohrozil naši branku, avšak Adam nás svými zákroky drží nad vodou. Hra se přelévala ze strany na stranu a při našem výpadu Mejra našel našeho Paťase, ale ten bohužel selhal. Poté měl šanci ještě Péša, ale ani tomu se nepodařilo překonat brankaře hostí. No a jak už to tak při fotbale bývá – zafungovalo staré pravidlo „nedáš, dostaneš“ a soupeř vrací vedení na svou stranu, které udržel až do konce. V závěru nám nepomohla ani naše power play – prohráváme 1:2.

Škoda druhého zápasu, který byl minimálně remízový. Do příštího turnaje se nám, doufáme,  alespoň uzdraví naši lazaři Adam s Képou. 

ČISTÍRNA FOREVER

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery