Úvod » Komentáře z turnajů

Pět, tři, dva (5 statečných, 3 body, 2 zápasy)

publikováno 22.11.2015

 

V sobotu 21.11. nás čekal druhý turnaj sezóny. Před turnajem jsme opět řešili naší sestavu, pač mnoho členů chybělo ze zdravotních či pracovních důvodů. A jelikož někteří mají práh bolesti hodně vysoko, jeli jsme na turnaj v pěti lidech.
Před prvním zápasem následovalo již tradiční snímání karet o to, kdo napíše tento komentář. Narozdíl od minulého kola, kdy předseda snímání prohrál, to vzal tentokrát Kepa dobrovolně na sebe a Hudyho od komentáře ušetřil.

ČČT – Pobřeží slonoviny Lanškroun     3 :1  (2:0)
Branky: Mejra (Hudy), Kepa (Adam), Mejra (Hudy)
První poločas – jako z říše snů. Možná nás soupeř při pohledu na naší „napěchovanou“ lavičku podcenil, možná jsme hráli tak dobře. Ačkoliv jsme se drželi známé zásady, že „nejlepší obrana je .. obrana“, Slony jsme ničili milimetrovými pasy za obranu. Po jednom takovém Hudy předložil Mejrovi, který projevil instikt zabijáka a poslal nás do vedení - 1:0. Šetřili jsme silami, tak jsme se raději ani neradovali. A bylo ještě lépe. Hudy si zahrál se soupeřem u lajnové čáry známou hru „pojď sem, ... kam jdeš“, nabídl míč Adamovi, jehož utěšenou střelu raději Kepa dorazil – 2:0. To nemuselo být vše. Bohužel jsme v důsledném spalování našich šancí byli natolik úspěšní, že by nám mohlo závidět i místní krematorium. Mejrovu dalekonosnou pumelici od půlící čáry pocítilo břevno. Képovi prvoligové přihrávky za obranu nezužitkovaly Hudy ani Mejra, který šel sám na brankáře. Naši největší šanci však spálil Lászlo po vydařené akci Mejry a Adama.
Soupeř moc šancí neměl. Kromě jistého Hotyho se o to starali zametači Kepa s Mejrou, kterým dnes hodně vypomáhal Adam s pavoučíma nohama. Hudy se staral o naší ofenzívu a nutno říci, že soupeř si s ním nevěděl rady.
Druhá půle moc druholigového futsalu nepřinesla. My jsme šetřili silami a soupeř nemohl překonat náš „zaparkovaný autobus“. Když byly cca 3 minuty do konce, tak si Hoty uvědomil, že stále drží čisté konto a proto vyběhl s míčem mimo pokutové území. Při standartní situaci si raději stoupl za zeď – 2:1. Konec nadějím soupeře zamezil Hudy, který se prosmýkl kolem obránce jako chřestýšovec Wanglerův a předložil Mejrovi, který musel proměnit - 3:1 a konec. Kloubouk dolů, pánové.


ČČT – Šakalí hněv MT „B“             0 :2  (0:0)
Druhé utkání jsme bohužel nestačili na chlapce z Moravské Třebové. Soupeř (posílen o dva hráče z „A“ týmu) proti nám postavil 10 hráčů. První půli jsme ještě odolávali. Před prázdným hledištěm se hrál bezpohlavní futsal. V půlce té druhé jsme však inkasovali branku, která tento zápas rozhodla. Hurá do útoku. Hudy už obalamutil i brankáře rolovačkou, ale pak se lekl, že na něho Mejra zavolal a tak netrefil prázdnou branku. Mejrovo sólíčko přes tři hráče volalo o reprezentáční pozvánku. Chyběli však centimetry .. asi 100.  A protože jsme ze sebe vyždímali poslední síly, trest nás neminul. Po ztrátě v útočné třetině využil soupeř brejku 3 na Adama. Jednoduchá rovnice s jasným výsledkem. Šakalové tak zatloukli druhý hřebíček do naší rakve.


Za dnešní turnaj by si tato pětice kromě velkého uznání (kterého se nedočká) zasloužila snad i jména na dresu. :-)

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz