Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře z turnajů

Né pokaždé to vyjde (28.12.)

publikováno 29.12.2014

Čistírna Česká Třebová - Torpédo Vysoké Mýto 2:4 (1:2)

Sestava :  Adam –  Pery, Mára, Fája, Ivoš – Péša, Hudy, Vraspa, Képa, Mejra

Branky :  Hudy (Péša), Ivoš (Fája)

ŽK : Képa

Do zápasu jsme vstoupili docela dobře a to díky šanci Ivoše a Hudyho, ale bohužel k naší smůle ani jeden nedal. Poté začali úřadovat domácí. Jak se tak říká, soupeř nás „rozebral“ a vstřelili první gól zápasu (0:1). Domácí pokračovali v tlaku, až se jim to vyplatilo a volný hráč z dálky navyšoval  skóre (0:2). Poté, co jsme se oklepali z druhého gólu, jsme zvýšili otáčky a po přihrávce Péši Hudy snižuje (1:2). V našem úsilí srovnat jsme nepolevili, když se do konce první půle ještě snažil srovnat střelou Péša, Képa a Ivoš, ale ani jeden bohužel nedostali míč za záda gólmana. Do druhé půle jsme nastoupili s nasazením, jako jsme měli na konci té první a poté, co se Péša  objevil sám před brankařem a opět nedal, byla následující dorážka zablokovaná.  A konečně jsme se dočkali srovnání potom,  co Fája vybojoval míč, přihrál Ivošovi a ten ve skluzu prostřelil gólmana (2:2). Další šance Péša a Ivoš při nepozornosti soupeře neproměnili. Pro nás krutá rána přichází po našem přímém kopu a dvou dorážkách, kdy soupeř po rychlém brejku zvyšuje (2:3). Po ztrátě míče na naší útočné polovině opět postupuje soupeř sám (2:4)

Čistírna Česká Třebová - Šakalí hněv Moravská Třebová 0:6 (0:3)

Sestava :  Adam –  Pery, Mára, Fája, Ivoš, Képa – Péša, Hudy, Vraspa, Halbi, Mejra

K tomuto zápasu není moc co říc,t a tak si aspoň přiblížíme, jak to probíhalo. Po vydařeném začátku, kdy Adam zachránil tým před vstřelenou brankou, když postupoval soupeř „dva na nikoho“, se dostáváme do 9. minuty, kde to vše začalo celkem nevinně. Képa se snaží blokovat střelu, ale bohužel k naší smůle tečuje balon do protisměru brankáře (0:1). Další gól přichází po ťukecu ze soupeřovy strany až do prázdné (0:2). Na (0:3) jsme inkasovali po Fájově perfektní přihrávce středem až na soupeřova hráče, ten si posunul balon a vstřelil gól. 2. půle. Záchvěvem náznaku snahy z naší strany  byl postup 3 na 1, kdy jsme nebyli schopni ani vystřelit a v další akci vystřelil Hudy, avšak bez gólu. Zase jako už v tomto zápase poněkolikáté soupeř prochází, jako bychom vůbec nehráli a střílí (0:4). Když se náš poslední hráč, Ivošek, snaží překonat soupeře 1 na 1, ztrácí (0:5). Chvilku před koncem toto předvádí i Péša, následuje brejk (0:6)

Čistírna Česká Třebová - Bomby k tyči Vamberk  (2:3)

Sestava :  Adam –  Pery, Mára, Fája, Ivoš, Képa – Péša, Hudy, Vraspa, Halbi, Mejra

Gól : Péša (Képa), Péša (Képa)

Z kabiny jsme vyšli s odhodláním do posledního zápasu turnaje, že musíme zabojovat a konečně už vyhrát. V prvních minutách to tak bohužel nevypadalo, spíš to vypadalo, jako by hráči byli ještě v kabině. Na první gól se soupeř moc nenadřel. Soupeři začali vykřikovat, že hrajeme v pěti, až to Mejru uchlácholilo a nahrál jim a 2 na 1 se prosadili (0:1). Na (1:1) jsme srovnali po vypíchnutí balonu Képou, který přesně našel Péšu, ten už se jen otočil s balonem a střelou kolem  brankáře vyrovnává. Zápas se začal přelévat a poté, co soupeře  z půlky výborným zákrokem nadvakrát vychladil Adam, se na dvě střely zmohl Képa, nedal,  Péša trefil tyč. Soupeř opět 2 na 1, ale Adam skvěle dvakrát chytil. Po naší špatné rozehře soupeř zvyšuje (1:2). Následovali naše tři přečíslení,  kdy se třikrát nepodařilo Hudymu překonat soupeřova brankáře.  Za toto nás dalším ťukecem rozebral soupeř (1:3). Začali jsme tlačit, do další šance se dostal Hudy hlavou (těsně minul). Následovalo našich dalších asi 8 střel a žádná nebyla přesná. Až když Képa potáhl balon po lajně, přihrávkou pod sebe našel Péšu, který snížil střelou k tyči (2:3). Těsně před koncem ještě Mejra trefuje tyč, ale bohužel stav se nemění.

 

Nezbýva než počkat na další turnaj, kde to vše snad konečně zlomíme.

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery