Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Komentáře z turnajů

Bojovnost na body nestačila! (7.12.)

publikováno 15.12.2014

Čistírna Česká Třebová – Jokers Polička 0:1(0:1)

Sestava: Hoty - Képa, Ivoš, Pery, Fája - Hudy, Adam, Mára

Od prvních minut jsme se dostávali pod velký tlak šikovně hrajících hráčů z Poličky. Naši hráči nevěděli kam dřív skočit, a tak bylo jen otázkou času, kdy soupeř udeří. Bohužel se tak nestalo po žádné precizně zahrané kombinaci soupeře, nýbrž po nešťastné teči Hudyho, který tak překonal Hotyho v brance.  Naši hráči s vypětím sil udrželi pro nás přívětivý stav 0:1 až do poločasového hvizdu.

Druhý poločas začal obdobně, jako první skončil, ale převaha Poličky již nebyla tak drtivá jako v poločase prvním. Po pár minutách jsme se již začali dostávat do náznaků akcí i my. Bohužel jsme si nevypracovali žádnou loženku a jen díky nemohoucnosti soupeře a štěstí, které při nás stálo skončil zápas porážkou 0:1

 

Čistírna Česká Třebová – Tisako Tisová  0:3(0:1)

Sestava: Hoty - Képa, Ivoš, Pery, Fája - Hudy, Adam, Mára

Po jednozápasové pauze jsme přicházeli na hřiště odhodláni získat dnešní první body. Do utkání jsme bohužel vstoupili opět špatně a brzy po naší chybě prohrávali 0:1. Po této obdržené brance mohl dostat  náš tým ještě minimálně dvě, ale štěstí se nás opět drželo a soupeř pouze dvakrát orazítkoval břevno Hotyho branky, a tak Čistírna dál mohla pomýšlet na bodový zisk. Zhruba mezi 8. – 11. minutou  jsme měli minimálně 3 víc než slibné možnosti alespoň k vyrovnání, bohužel Adam, Hudy ani nikdo další své šance nezužitkoval.

V druhém poločase pokračoval tým z Tisové v agresivní hře, nutno podotknout někdy až za hranicí pravidel. Po jednom z takových zákroků se celý tým dožadoval odpískání penalty, ale píšťalka zůstala němá. Začali jsme pomalinku otvírat hru a po jednom nezachyceném náběhu inkasovali 0:2. Poté se šance víceméně střídaly na obou stranách, ale byl to opět náš tým, který inkasoval třetí úder a to již v době,  kdy jsme hráli vzadu na riziko, z brejku (2 na Hotyho).

Bohužel ani druhý zápas nám nevyšel dle našich představ, a tak nezbývalo než doufat, že se zadaří alespoň v zápase třetím .

 

Čistírna Česká Třebová – Pobřeží slonoviny Lanškroun 3:4 (2:2)

Sestava: Hoty - Képa, Mára, Pery, Fája - Hudy, Adam, Fája

Branky: Hudy(Pery), Mára(bez as), Hudy(Képa)

Do dnes již posledního zápasu vstupovala Čistírna oslabená o Ivoše, kterého vyřadily ze hry pracovní povinnosti. Řekli jsme si, že zabojujeme a pokusíme se trošku si napravit reputaci z dnešního turnaje. Začali jsem víc než slibně, kdy Pery našel Hudyho a ten nadvakrát dokázal skórovat 1:0. O pár minutek později bylo ještě veseleji, a to když Mára vzal veškerou zodpovědnost na sebe a zvýšil na průběžných 2:0. Naše radost ale netrvala dlouho. Po špatném obsazení soupeře snižuje Lanškroun na 2:1. Po další chybě, kdy jsme nezachytili náběh za obranu je skóre srovnáno. Tento výsledek vydržel až do konce prvního poločasu.

O přestávce jsme si řekli, že je to posledních 15 minut a že do toho dáme vše. Náš plán ovšem dostal trhlinu o pár minut později když soupeř stav otáčí na 2:3 ve svůj prospěch. My se ale nevzdávali a po přihrávce Képy na dnes výborně hrajícího Hudyho, druhý jmenovaný prokličkoval obranou soupeře a posílá míč za bezmocného brankáře a srovnává stav na 3:3. Dokonce zbývalo asi 30 vteřin, kdy se k nám pomyslné štěstíčko otočilo zády a my těsně před koncem inkasovali na 3:4. Z tohoto direktu jsme se už nevzpamatovali a zápas tímto výsledkem i skončil.

Po tomto utkání zavládlo zklamání, protože by tomuto utkání slušela spíš remíza.

Nezbývá než doufat, že příští turnaj se nám výsledkově vydaří lépe a získáme opět nějaké body.

ČČT FOREVER

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz