Úvod » Komentáře z turnajů

V nejlepším se má přestat, první to pochopil tréňa

publikováno 24.11.2014

Neděle 23.11., Vysoké Mýto

Sestava: Hoty – Kepa, Pery, Pivoš – Mára „C“, Adam, Hudy, Péša

 

ČČT – Zanzibar Lanškroun           0 : 1 (0:0)

Vyrovnané utkání rozhodl soupeř krutě v poslední minutě, kdy jsme nepokryli nejnebezpečnějšího hráče soupeře, který hlavou překonal dobře chytajícího Hotyho. Nutno podotknout, že jsme si zápas prohráli sami, protože v jeho průběhu jsme neproměnili hned několik gólových situací. Prim v tom hrál náš kapitán Mára, který se ocitl minimálně ve třech tutových šancí. Další dvě brankové příležitosti spálil Péša. A když Adam trefil pouze tyč, oplatil nám soupeř porážku z minulého týdne.

 

ČČT – Novabrik Polička B             3 : 4 (1:1)

Branky: Hudy (Ivoš), Kepa (Péša), Ivoš (Péša)

Odlišný zápas tomu předešlému. V tomto utkání nás soupeř přehrál a zaslouženě zvítězil. Přesto, že jsme nestíhali, věřili jsme si, o čemž hovoří skóre 3:0 na housličky během prvních pěti minut. Soupeř byl lepší a jen díky knírkatému ochránci naší svatyně je výsledek ještě přijatelný. První branku jsme inkasovali po nezachycení náběhu soupeře naším útočníkem. Vyrovnal Hudy, kterému narazil jeho dvorní nahrávač Ivoš. Ve druhé půli se obrázek hry příliš nezměnil. Soupeř nás uzamkl na vlastní polovině, ze které jsme se dostávali jen sporadicky. Po jedné takové situaci však přišla zbytečná ztráta dnes útočníka Máry, soupeř se prohnal kolem Peryho jak sázavský expres a Hoty roztáhl nohy – 1:2. Náš tým se postaral o zápletku, když Péša nabil Képovi, který jak jinak než mezi nohy brankáři vyrovnal. Ještě to chtěl pojistit aktivní  Adam, ale ač se snažil seč mohl, Képovu střelu stihl až za brankovou čárou. Soupeř nás však o chvíli později vykombinoval a do prázdné branky střílí svůj třetí gól. Byla minuta do konce a tak jsme riskovali. Naše holohlavá dvojčata v obraně se půstila do útočení tak vehementně, že zcela osamocený hráč soupeře opět střílí mezi kotníky Hotyho - 2:4. Kosmetickou úpravu dal zápasu střelou Ivoš, kterého vyzval ke skórování nahrávkou Péša.

 

I když jsme dnes neměli svůj den, radost nám to nezkazilo. Měli jsme s sebou občerstvení a hlavně: máme krásné ručníky ;-)<:o)

Aktualita

Kolik gólů dáme, tolik bodů máme (18.2.2018)
Dobrý den, vítám Vás u komentáře z posledního turnaje sezóny v rámci CHOML, kdy jsme v neděli 18. února zavítali do Chocně. Po příchodu do haly ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz